Opgeruimd denken en e-mailen —
leer in 4 uur de bewezen 6-punten aanpak en laat uw e-mail (weer) werken!

U stuurt een e-mail en vervolgens… gebeurt er niets. Of u krijgt reactie, maar niet op het punt waar het u om ging. Of er komen ineens reacties waar u al helemaal niet op zat te wachten. E-mailen, hoewel onmisbaar in uw organisatie, staat garant voor veel frustratie.

Dat kan anders. Met de 6-punten aanpak van Your Point maakt u van e-mail weer een effectief instrument. Deze benadering is ontstaan in de praktijk en heeft zich bij onze klanten ruimschoots bewezen. Voor alle duidelijkheid: deze training gaat over de inhoud en niet over de techniek (sneltoetsen e.d.).

 

Het centrale thema: maak het de ontvanger makkelijk en iedereen profiteert

Stop wat slim denkwerk in uw berichten, en uw lezers reageren sneller en beter. Dat denkwerk zit in de afstemming van uw boodschap op de behoeften en verwachtingen van de ontvanger. Het maakt uw berichten helder en kort en de lezer weet meteen wat u van hem of haar wilt. Dat scheelt tijd en ergernis, en uw investering in het gemak van de ander betaalt zich veelvoudig terug. Onze aanpak is een snel toepasbare vertaling van de boxplanmethode die centraal staat in onze overige trainingen.

 

Kleine groepen (6-10 deelnemers) praktisch aan de slag, ook aan de hand van eigen mails

Onder begeleiding van een senior trainer leert u de 6-punten aanpak. Bij elke stap doet u oefeningen en er is ruimte voor discussie over de impact op de praktijk binnen uw organisatie – de benadering is volledig hands on. Voorafgaand aan de training sturen de deelnemers een of meer berichten aan ons op – hieruit selecteren wij de meest illustratieve om de punten mee te oefenen. U weet na afloop precies hoe u met uw eigen e-mails meer effect kunt sorteren.

U ontvangt een handige hand-out en een geheugensteuntje met de 6 stappen. Laptops, tablets e.d. zijn niet nodig.

 

Vooropleidingseisen

Deze training is op HBO+-niveau, maar wij hanteren geen specifieke vooropleidingseisen.

 

Meer informatie bij Kees-Jan Donkers, 0299 601 313 of vraag een offerte aan.