Training mét coaching laat aangeleerde vaardigheden beklijven

Om de gedoceerde methodiek te verankeren en deelnemers de methode ook echt in de praktijk te laten brengen, laten we de trainingsdag altijd volgen door coachingsessies. In principe komt hierin van elke deelnemer  een document aan bod.

 

Training met groepsgewijze coaching geeft deelnemers volop ervaring met de werkwijze

Voor deze coaching delen we de trainees op in subgroepen tot 7 deelnemers. Bij een tweedaagse training kunnen we op de avond van de trainingsdag al een kick off voor de coaching verzorgen, waarbij we in circa twee uur tijd met de coachingsgroep één document analyseren en behandelen. De volgende dag zijn er dan nog twee coachingssessies waarin de documenten van de overige deelnemers aan bod komen.

Het is ook mogelijk om de twee dagdelen coaching één of twee weken na de training te plannen. Deelnemers kunnen dan na de training één of enkele documenten voorbereiden en in de coachingsessie presenteren.

Het is ook mogelijk de coachingsessies nog meer te spreiden in de tijd, bijvoorbeeld één dagdeel coaching na één of twee weken en de tweede sessie van een dagdeel nog enkele weken later. Voor de eerste sessie kan men dan een tweetal documenten voorbereiden, in de tweede sessie kunnen desgewenst actuele documenten of projecten aan bod komen.

Prijs voor het hele traject (training en 2 dagdelen groepscoaching): € 975 per deelnemer (btw vrijgesteld). Klik voor een offerte.

 

Alternatief voor individuen: intensieve training op open inschrijving of maatwerk

‘Losse’ deelnemers (meestal zelfstandigen of medewerkers van kleinere organisaties) bieden we enkele malen per jaar een training op open inschrijving aan op een centrale plaats in Nederland. Deze heeft de vorm van een tweedaagse intensive. De eerste dag vindt de training plaats in een groep tot maximaal 18 deelnemers. Direct in de avond is er al de eerste coaching op een document van een van de deelnemers; dit gebeurt in een subgroep van maximaal 6 mensen. De volgende dag gaan de coachingsessies in subgroepen verder, totdat in de loop van de middag van elk van de deelnemers een document is behandeld. De kosten van deze intensieve variant bedragen € 1.195 (btw vrijgesteld), inclusief lunches, diner op de eerste dag, echter exclusief overnachting. Wie voor zichzelf betaalt, krijgt een korting van 33% (zelfstandigen) tot 50% (particulieren). Klik om u aan te melden. Op aanvraag is ook een individueel traject mogelijk; de kosten hiervan liggen echter aanzienlijk hoger terwijl de groepsdynamiek ontbreekt.